Ga naar de inhoud

Tartelier de Mark

Over Ons:

Gepassioneerd door de wereld van brood en gebak, startte ik 22 jaar geleden mijn eerste  Brood-en banketbakkerij in Halle.
Sindsdien is mijn interesse verder geëvolueerd naar het vervaardigen van fijn gebak, roomijs en koffiekoeken, steeds met de nadruk op eerlijke en kwaliteitsvolle basisgrondstoffen en artisanale bereiding. De afgelopen 10 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in deze producten in ons atelier “Zoetgoed” in Halle.
Door de steeds toenemende vraag werd de werkplaats in Halle te klein. Na een lange zoektocht vonden we in Steenkerque het ideale gebouw voor de realisatie van een volledig nieuw en groter atelier dat voldoet aan de hoogste eisen voor voedselproductie. En omdat we de taalgrens zijn overgestoken hebben we ook gekozen voor een nieuwe naam “Tartelier De Mark”.

Wat we doen
Ons gebak en roomijs zijn zeer geliefd door restaurateurs, traiteurs en brasseries. Daarom werken we tijdens de week uitsluitend voor dit clienteel. Op zondag willen we ook graag onze producten aanbieden aan ieder van u.  Vanaf 8 uur zullen wij U graag ontvangen in onze nieuwe winkel waar we U een assortiment  koffiekoeken, pistolets, gebak en roomijs zullen aanbieden.

Koffiekoeken en kleine broodjes

Onze koffiekoeken zijn gemaakt met echte AOP boter uit Charentes-Poitou. Door het gebruik van de beste grondstoffen en lange rijstijden krijg je een lichte koek met knapperige korst en een volle smaak.

Gebak en Desserten

Of het nu mini-gebakjes zijn voor een dessertenbuffet, een taart voor een familiefeest of gebak voor een huwelijk, bij Tartelier de Mark schenken wij bijzonder veel aandacht aan de smaak en afwerking van uw gebak.  Seizoensvruchten en erkende streekproducten uit de hele wereld spelen hierin een belangrijke rol: hazelnoten uit Piëmonte, pistachenoten uit Sicilië en chocolade uit Colombia en België.
Voor speciale gelegenheden zoals Kerst en Nieuwjaar brengen wij U een aangepast programma met unieke specialiteiten.

Artisanaal roomijs

Ons roomijs wordt bereid op ambachtelijke wijze. Room, volle melk, eierdooiers, verse vruchten en ……. tijd. Zijn unieke smaak wordt verkregen door de gepasteuriseerde compositie 12 uur te laten rijpen op 2 graden Celsius.  Pas daarna wordt het ijs afgedraaid en verpakt in dozen van 1 liter. We maken ook ijstaarten voor evenementen en tijdens de eindejaarsperiode zijn er ijsbuches verkrijgbaar.
Voor speciale gelegenheden zoals Kerst en Nieuwjaar brengen wij U een aangepast programma met unieke specialiteiten.